VORES TE SORTIMENT​

After 8 Green Tea

After 8 green tea Kakao og mynte i denne grønne te giver fylde, kant og aroma. Denne te er perfekt som afslutning på en god middag eller hvis man trænger til en drik, som er fyldig og varmende. Ingredienser: Grøn te, mynte, kakao. Anbefalet trækketid: Max. 5 min., hvorefter bitterstofferne begynder at trække ud.

My Chai

Henleder tanker på en bazar i mellemøsten, hvor duften af krydderier møder varme og mystik. My chai spændende blanding af krydderrier og urter, som giver en unik smag og aroma. Kardemomme bidrager med appelsinnoter, mynte giver kant, kanel og lakrids giver bund og nelliker citrus smag og duft. Ingredienser: Mynte, kanel, nelliker, kardemomme, lind, lakrids. Anbefalet trækketid: Mindst 10 minutter, og bliver aldrig bitter.

Green Apple

Green Apple Citronverbena giver en frisk citrus smag, og æble og hyben bidrager med frugtnoter. Grøn te blandet med frugt og urter, som giver en frisk og behagelig oplevelse. Teen er velsmagende og behagelig, og kan nydes på alle tider af døgnet. Ingredienser: Grøn te, æble, hyben, citronverbena

Summer Tea

De karakteristiske urter er nordiske, og man tænker derfor på en varm sommerdag, hvor kamille, hyld og æble dufter i vinde. Lakrids giver en god bund i denne te, og blomster føjer aromatiske noter til, som bliver i munden længe efter at man har drukket den sidste mundfuld. Hyld er mest karakteristisk, og kombineret med kamille og æble giver det en suveræn smag af sommer og afslapning. Ingredienser: Hyldeblomst, mynte, hyben, lind, ingefær, kamille, æble, lakrids.

Kontakt By Bodil Ferlov